Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 145 боксер Кабрио
Collapse
X
-
Такива гаври си правят само арабските шейхове.
Comment
-
Според мен ако беше оставена вратата цяла, щеше да си продължава линията както трябва и всичко щеше да е ОК. Така колата прилича на излязла от Джурасик Парк, все едно е ухапана от динозавър. Иначе идеята за 145 кабрио не е лоша, именно затова, че 145 е с 2 врати. Тук се губи едно от най-специфичните неща при 145 - чупката в линията на вратата преди да започне стъклото нагре.
Буквално е като количка за голф игрище така.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Погледнете, че е с 5 звезди по Euro NCAP (справка предния капак).Освен това е решен и проблемът с поскърцващите ключалки на вратите.... за 20к Евро, просто няма конкуренция
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеСпоред мен ако беше оставена вратата цяла, щеше да си продължава линията както трябва и всичко щеше да е ОК. Така колата прилича на излязла от Джурасик Парк, все едно е ухапана от динозавър. Иначе идеята за 145 кабрио не е лоша, именно затова, че 145 е с 2 врати. Тук се губи едно от най-специфичните неща при 145 - чупката в линията на вратата преди да започне стъклото нагре.
Буквално е като количка за голф игрище така.
мдам .. както примерно е направено тук
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениемдам .. както примерно е направено тук
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment